ro language en language ch language
COMPANIE
SC Prod Com Do&Do Impex SRL -este unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de pe piata odorizantelor auto si de camera din Romania. Furnizam o gama vasta si diversificata de odorizante auto de tip personalizat si nepersonalizat. Incepand cu 2011 ne-am extins activitatea prin a pune pe piata produse marca proprie intr-o varietate de forme si parfumuri.
DO&DO este unic importator si distribuitor la nivel national si international al gamelor de produse apartinand unor branduri de renume international Dr. Marcus, Paloma si Deo Promotion. Consecventi principiilor noastre bazate pe corectitudine, loialitate, profesionalism si originalitate, definim eficienta prin inlocuirea formulelor stereotipe cu solutii personalizate care sa raspunda concret nevoilor clientului.
Parfumul ne inconjoara, in fiecare zi, in orice loc, de dimineata pana seara. Odorizantele auto reprezinta o invitatie la reconsiderarea simtului olfactiv in viata noastra, o invitatie la redescoperirea miresmelor si a bucuriei pe care acestea le ofera. Priviti printre randuri, ascultati muzica cuvintelor si lasati-va imaginatia sa respire iluzia unui parfum.
Varietatea miresmelor unui parfum combinata cu forma simpla si unica a odorizantelor auto invaluie ambianta din autoturism. In functie de esenta parfumului, odorizantele auto ne dau senzatia de liniste, de relaxare, de prospetime si revigorare.

CERTIFICATE

Top Profit Romania 2010
Top Profit Romania 2010
Top Profit Romania 2009
Topul Judetean al Firmelor 2008
Paloma 1.000.000 EUR